Hársfa Vendéglő és Apartman Mihályi és Fényes Vendéglő és Panzió Beled

 

szechenyi2020

Horváth Gábor 10,97 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében kiírt „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című felhíváson.

A GINOP-5.2.4-16-2018-03108 azonosítószámú projekt az Európai Szociális Alapból és Magyarország költségvetéséből kerül támogatásra.

A projekt bemutatása:

A megítélt 10 966 062 forint támogatás segítségével Horváth Gábor egyéni vállalkozó 3 olyan pályakezdő gyakornokot tud alkalmazni teljes munkaidőben a beledi Fényes Vendéglőben, akik szakmai gyakorlatukat is itt töltötték. A 3 fiatal közül ketten szakácsként egy pedig pincérként dolgozik a vendéglőben. A 100 %-os támogatási intenzitású projekt 9 hónapon keresztül fedezi a gyakornokok bruttó bérét és a hozzá kapcsolódó munkáltatói adókat és járulékokat. Szintén támogatott Horváth Gábor gyakornoki kapcsolattartói díjazása, aki nem csak munkáltatóként, hanem mentorként is segíti a pályakezdők belépését a munka világába. Feladata sokrétű, hiszen ő végzi a tanulók teljesítmény értékelését, kapcsolatot tart a Győri Műszaki Szakképzési Centrummal, előrehaladási naplót vezet, valamint segíti a pályakezdők munkahelyi beilleszkedését és szakmai fejlődését. A projekt keretében a gyakornokok foglalkoztatásához szükséges eszközök is beszerzésre kerülnek: 1 darab GZ Gázzsámoly, 2 darab H15, Asztali jéggép, jégkocka gép, 1 darab EKO zöldségszeletelő gép 7 tárcsával, 1 darab Aristarco AH 800M Kalapos mosogatógép, 2 darab Stalgast 6 égős sütő nélküli gáztűzhely, 1 darab Sistema Project JET400 ipari pohármosogató gép, 1 darab RM kézi húsklopfoló. A korszerű eszközök hatékonyabbá teszik a munkát és modern munkakörülményeket teremtenek a dolgozók számára. A projekt szabályos megvalósításához hozzátartozik az elkülönített könyvelés és a pályakezdő fiatalok foglalkoztatásához kapcsolódó bérszámfejtés elvégzése, valamint a kötelező nyilvánosság, tájékoztatás biztosításához tartozó feladatok végrehajtása is. A kedvezményezett a felhívásnak megfelelően a 9 hónapos bértámogatás lejárta után legalább további 4,5 hónapig köteles foglalkoztatni a 3 pályakezdő gyakornokot. A projekt célja az, hogy a szomszédos Ausztria erős elszívó hatása mellett is hazánkban tudjuk tartani a fiatal, vendéglátásban dolgozó szakembereket megfelelő anyagi és munkahelyi körülményeket teremtve számukra.

A projekt megvalósításának tervezett időtartalma: 2018. július 11. – 2019. április 11.

A projekt összköltsége: 10 966 062 forint.

A projekt megvalósításának helyszíne: 9343 Beled, Rákóczi utca 171.

A projektvezető neve, elérhetőségei:

Név, beosztás: Horváth Gábor, projektvezető
Elérhetőség: 9342 Mihályi, Hunyadi utca 59.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám:+36 30 989 0814